• Dé prijsvergelijker
 • 48.147 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

Linksys Velop Tri Band - Multiroom Wifi Systeem - Triple Pack

Linksys routers

Alternatieven voor Linksys Velop Tri Band - Multiroom Wifi Systeem - Triple Pack

€ 279.00279.00
Ruim 20 euro goedkoper dan de adviesprijs
4.55
 1. Bol.com
  € 279,00
  lees meer
  Levertijd: op voorraad. voor 23:59 besteld, morgen in huis
 2. Media Markt
  € 289,00
  lees meer
  Levertijd: voor 23.30 besteld, morgen in huis
 3. Van dit product hebben wij 2 aanbieders gevonden. De laagste online prijs is slechts € 279,00 bij Bol.com. Andere aanbieders bieden dit product aan voor prijzen tussen de € 279,01 en € 289,00. Dit product is direct leverbaar bij de goedkoopste aanbieder. Bij al onze aanbieders kunt u veilig online de producten bestellen en betalen.
Linksys Velop Tri Band - Multiroom Wifi Systeem - Triple Pack
unknown

Het Velop Mesh WiFi-systeem biedt hoge snelheden en de prestaties die nodig zijn ter ondersteuning van meerdere WiFi-apparaten We bieden keus uit een brede reeks Velop-producten en hebben ook voor u een oplossing die perfect past bij uw WiFi-behoeften.

ZELFLEREND MESH WIFI-SYSTEEM

Vanaf het moment dat u uw Mesh WiFi-systeem installeert, gaat de Intelligent Mesh™-technologie aan de slag om uw Velop-systeem aan te passen aan uw woning.

ZELFHERSTEL

Als iemand per ongeluk de stekker van een node uit het stopcontact haalt, dan nemen de andere nodes het werk over.

ZELFSELECTIE

Zelfs in een druk WiFi-netwerk weet Velop het meest bruikbaare kanaal voor uw apparaten te selecteren.


STIJLVOLLE VORMGEVING

Elke Velop-node heeft een mooie en compacte vormgeving die in elk interieur past. Meerdere nodes werken samen als één systeem. Dus als uw WiFi-behoeften toenemen, voegt u simpelweg meer nodes toe.

STEL ZELF UW WIFI-SYSTEEM SAMEN

Het modulaire design maakt Velop bruikbaar voor elk type en formaat woning en elke situatie. U kunt kiezen uit tri-band en dual-band nodes welke u naar wens kunt combineren voor een netwerk met bijzonder snelle WiFi.

MODULAIR MESH WIFI-SYSTEEM VOOR ELKE WONING

Als uw WiFi-behoeften toenemen, kunt u gemakkelijk meer nodes toevoegen. Gebruik onze wizard om het perfecte Mesh WiFi-systeem voor u te vinden.

 • Neem voor appartementen met 2 tot 3 kamers of gelijkvloerse woningen een 1-pack
 • Neem voor woningen met 4 kamers en meerdere verdiepingen een 2-pack
 • Neem voor grote woningen met 5 tot 6 kamers en meerdere verdiepingen een 3-pack.

BESCHERM UW GEZIN ONLINE MET LINKSYS SHIELD

Met Linksys Shield*** heeft u meer controle over wat er gebeurt in uw netwerk en kunt u uw gezinsleden beter beschermen tegen de risico's online. U krijgt toegang tot Ouderlijk toezicht waarmee u heel eenvoudig de online activiteiten van uw gezinsleden kunt beheren, webinhoud selectief kunt filteren en zelfs het internet kunt pauzeren voor tijd met het gezin.

LINKSYS AWARE, DE EERSTE MESH WIFI-BEWEGINGSDETECTIE-TECHNOLOGIE

Linksys Aware**** is een WiFi-bewegingsdetectie-dienst waarop u zich kunt abonneren. Hierbij wordt uw bestaande Intelligent Mesh WiFi-netwerk gebruikt om beweging te detecteren zonder camera's of andere hardware, zodat u voldoende privacy en comfort in uw woning ervaart. Het systeem vangt beweging op via WiFi-signalen en stelt u van onverwachte bewegingen op de hoogte via de Linksys-app.

SPRAAKBEDIENING

Velop ondersteunt het gebruik van spraakcommando's. Zo kunt u bijvoorbeeld met uw stem WiFi voor gasten aan of uit zetten door uw virtuele assistent intuïtieve spraakcommando's te geven.

DRIE JAAR BEPERKTE GARANTIE EN TECHNISCHE ONDERSTEUNING†

Belkin biedt eersteklas service en levert de Velop-nodes niet alleen met drie jaar garantie, maar ook met drie jaar technische ondersteuning via een speciaal telefoonnummer.

BEHEER UW WIFI-THUISNETWERK WAAR EN WANNEER U WILT

Met de Linksys-app op een smartphone of tablet kunt u uw WiFi-thuisnetwerk ook op afstand heel eenvoudig controleren en beheren.

 • Gasttoegang: Creëer een apart WiFi-netwerk met wachtwoordbeveiliging voor maximaal 50 gasten. Het wachtwoord kan heel eenvoudig gedeeld worden.
 • Ouderlijk toezicht: Met deze feature maakt u internetgebruik veilig voor uw kinderen, zelfs wanneer u niet thuis bent. U kunt het gebruik beperken, de toegang tot ongewenste webinhoud voorkomen en de toegang tot het internet voor specifieke apparaten blokkeren.
 • Apparaatprioritering: Geef voorrang aan de apparaten waarvoor snelheid van groot belang is.

EEN MESH WIFI-NETWERK BINNEN ENKELE MINUTEN

Met Velop creëert u een efficiënt Mesh WiFi-netwerk met alle apparatuur en snelheden die uw internetprovider levert. Via de app wordt u in een paar minuten heel eenvoudig door de installatie geleid.

Download de Linksys-app

Sluit uw Velop-node aan op uw modem

Geef uw WiFi een naam en stel een wachtwoord in

Zet nodes op verschillende plekken in huis neer


populair products / recent viewed box