• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Linksys EA9500 - Router - 5400 Mbps

Linksys routers
€ 269.95269.95
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.07
lees meer
Linksys EA9500 - Router - 5400 Mbps
unknown

Dankzij MU-MIMO-technologie (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output) is het met deze nieuwste generatie AC-router alsof al je apparaten – pc's, smart-tv's, media-apparaten en smartphones – elk een eigen router hebben Als uw draadloze apparaten naadloos roamen ondersteunen, schakelen ze automatisch over naar het sterkste Wi-Fi-signaal, zodat u niet handmatig verbinding met de router hoeft te maken als je van de ene kamer naar de andere of de tuin in loopt.** Dit betekent dat je vrij door je hele huis kunt bewegen terwijl je videogesprekken voert of video's streamt, zonder dat je last hebt van het wegvallen van de verbinding of bufferen.
Image1

Gebruik een MAX-STREAM-range-extender zoals de RE7000 samen met de AC5400 voor een efficiënter Wi-Fi-thuisnetwerk met een sterker en krachtiger Wi-Fi-signaal naar al je apparaten.

Krachtige CPU voor Wifi met extra power


In je thuiskantoor kun je snel grote bestanden downloaden dankzij de 1,4 GHz dual-core CPU van de MAX-STREAM, die de prestaties levert die nodig zijn voor naadloze videogesprekken en snelle bestandsoverdracht. De AC5400 kan meerdere heel snelle gegevensstromen tegelijk verwerken – voor hogere Wi-Fi-snelheden naar meer apparaten.

Geavanceerde beveiligingsfeatures voor een veilige verbinding


Met de EA9500 zijn uw werkbestanden, gegevens en info van uw thuisnetwerk beveiligd door middel van WPA/WPA2-versleuteling en een SPI-firewall.

Probleemloos 4K-video streamen


De EA9500 maakt gebruik van drie aparte Wi-Fi-banden die samen extreem hoge snelheden tot wel 5,3 Gbps leveren.* Tri-band technologie biedt tot twee keer betere Wireless-AC-prestaties dan een dual-band router. Bandbreedte-intensieve toepassingen zoals het voeren van videogesprekken en streamen van films zijn ideaal voor de twee heel snelle 5GHz-banden, terwijl minder bandbreedte-intensieve apparaten zoals oudere Wireless-N- en Wireless-G-computers gebruik kunnen maken van de 2,4GHz-band.
Image1

Krachtige antennes voor maximale dekking


De router is uitgerust met acht verstelbare externe antennes die in de juiste richting gedraaid kunnen worden voor optimale prestaties. Ze zorgen voor krachtige gegevensstromen naar je apparaten en garanderen een volledige Wi-Fi-dekking overal in huis. In tegenstelling tot andere routers met twee of drie gegevensstromen levert de AC5400 vier gelijktijdige gegevensstromen per frequentieband voor betere prestaties en hogere snelheden.

Beamforming technologie


Speel videogames, luister naar muziek, check e-mails, winkel online, stream films en meer zonder dat het signaal wegvalt. Beamforming-technologie stuurt Wi-Fi-signalen gericht naar al je mobiele apparaten. Dit zorgt voor een betere signaalsterkte en dekking.

Gigabit ethernet en USB-connectoren


Met acht Gigabit Ethernet-poorten kun je allerlei apparaten via kabel aansluiten voor bestandsoverdracht met hogere snelheden en meer stabiliteit – tot wel tien keer sneller dan Fast Ethernet. Twee USB-connectoren – waarvan één snelle USB 3.0-poort – zijn ideaal voor het aansluiten van opslagapparaten of printers die je wilt delen.Multiroom wifi

in winkelwagen
populair products / recent viewed box