• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Linksys EA6900 - Router - 1900 Mbps

Linksys routers
€ 146.99146.99
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.05
lees meer
Linksys EA6900 - Router - 1900 Mbps
unknown

Met dual-band verdubbel je de bandbreedte ten opzichte van een single-band netwerk door twee netwerken op te zetten (een op de 2,4 GHz wifi-band en de ander op de 5 GHz wifi-band) om zo storing te voorkomen en de doorvoer de maximaliseren

Ideaal voor woningen met:

  • Meerdere devices
  • Intensief internetgebruik

Overige kenmerken

Beamforming-technologie

Het draadloze signaal van de router is gefocust op het cliënt-apparaat voor optimale prestaties. USB-poorten** - 1 x USB 3.0 - 1 x USB 2.0: Voeg extra opslagruimte of andere apparaten toe die je via het netwerk kunt delen. De overdrachtssnelheid van USB 3.0 is tien keer zo snel als die van USB 2.0.

Apparaatprioritering dankzij Quality of Service (QoS)

Om HD video's naadloos af te kunnen spelen wordt het Wi-Fi-verkeer op prioriteit ingedeeld. SimpleTap:Tik met de SimpleTap-kaart op een apparaat met NFC-ondersteuning en verbind het eenvoudig met je thuisnetwerk. Verstelbare externe antennes:Verstel de antennes voor optimale draadloze Wi-Fi-prestaties.

Voordelen van Gigabit

Gebruik de 4 Gigabit ethernet-poorten voor het snel delen van bestanden met andere Gigabit-apparaten zoals computers, harde schijven en servers. Dit gaat tot tien keer sneller dan via een standaard Ethernet-poort.

Geavanceerde beveiliging

Draadloze WPA/WPA2-versleuteling en SPI-firewall zorgen voor een goede beveiliging van je netwerk. DLNA Certified®-mediaserver:Zoek media (video's, muziek, foto's) en speel deze af op een eenvoudige manier binnen je gehele netwerk. De ingebouwde DLNA Certified®-mediaserver maakt het mogelijk om media te streamen naar uw televisie, Xbox 360, PS3 of andere apparaten met DLNA-ondersteuning.

Linksys Smart Wi-Fi

Verbeterde webinterface voor je draadloze router. Beheer en controleer je thuisnetwerk overal met behulp van de browser op je computer of je smartphone.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box