• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Linksys EA6100 - Router - 1200 Mbps

Linksys routers

Alternatieven voor Linksys EA6100 - Router - 1200 Mbps

€ 74.9974.99
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.012
lees meer
Linksys EA6100 - Router - 1200 Mbps
unknown

Dankzij de ingebouwde Wireless-AC-technologie profiteert u van de snelste en meest betrouwbare Wi-Fi-technologie die momenteel beschikbaar is De router is bovendien uitgerust met SMART Wi-Fi-software waarmee u op uw smartphone of een ander mobiel apparaat altijd en overal toegang heeft tot uw thuisnetwerk en u het internetgebruik in de gaten kunt houden, instellingen kunt wijzigen en een gastnetwerk kunt creëren. De AC1200 is standaard uitgerust met vier Fast Ethernet-poorten en een USB 2.0-poort voor hogere overdrachtssnelheden en opslagapparaten die voor uw hele netwerk beschikbaar zijn.

Ideaal voor woningen met:

  • Basis internetgebruik.
  • Meerdere devices.

Installatie

  1. Verbind de internetkabel van je modem met de router via de gele internetpoort.
  2. Verbind met het secure wireless network via de stappen in de Quick start guide die bij de router is geleverd.
  3. Open een tabblad in een browser en volg de instructies om de installatie te voltooien.

Overige kenmerken

Linksys Smart Wi-Fi

Met de Linksys Smart Wi-Fi app op een smartphone of tablat kunt je je Wi-Fi thuisnetwerk ook op afstand heel eenvoudig beheren en controleren. Geef bijvoorbeeld voorrang aan de apparaten die de snelste verbinding nodig hebben.

Maak internetgebruik veilig voor je kinderen door de ouderlijk toezicht-feature, zelfs wanneer je niet thuis bent. Met deze feature kun je het gebruik beperken, de toegang tot ongewenste webinhoud voorkomen en de toegag tot het internet voor bepaalde apparaten blokkeren.

Creëer een gescheiden, met een wachtwoor beveiligd, Wi-Fi netwerk voor tot wel 50 apparaten. het wachtwoord kan heel eenvoudig gedeeld worden.

Beamforming technologie

Met beamforming wordt het Wi-Fi-signaal rechtstreeks op je smartphone, tablet en laptop gericht en niet in een willekeurige richting uitgezonden. Het resultaat is een efficiënter netwerk met een groter bereik. Als je apparaten minder moeite hoeven te doen om gegevens te ontvangen, levert dit niet alleen meer efficiëntie op maar zal de batterij van het aangesloten apparaat ook langer meegaan.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box